معرفی محصول بیسکویت:
1- نام و نوع کالای تولیدی: بیسکویت
2- شماره تعرفه گمرکی: محصولات آردی 05/19 – بیسکویت 19053100
3- میزان سود بازرگانی: 61%
4- حقوق گمرکی: 4%
5- شماره استاندارد ملی: 37
تعریف:
بیسکویت: محصولی است که آن را از آرد و شکر و روغن تهیه می کنند در آن عمل تخمیر انجام نمی گیرد و تخلخل محصول بواسطه وجود مواد شیمیایی است عطر و طعم آن بیشتر تحت تأثیر جوش شیرین و اسیدهای آن مورد مصرف در بکینک پودر است. فرایند بسیار ساده ای داشته و بعد از مخلوط نمودن اجرا خمیر را در حد مورد نظر پهن نموده برش داده و وارد قسمت پخت می کنند.
بعد از پخت سرد کردن بیسکویت باید به آرامی انجام گیرد زیرا سرد کردن سریع باعث ترک خوردن بیسکویت می شود.
تا زمانی که بیسکویت داخل فر است انعطاف کافی دارد و دچار ترک خوردگی نمی شود ولی پس از خروج از فر اگر خوب پخته نشده و یا سریع پخته شده باشد امکان ترک خوردگی زیاد است. همچنین اگر رطوبت نسبی هوای اطراف محصول پس از خروج از فر نسبتاً بالا باشد تبادل رطوبت مرکز و لبه ها کند تر انجام شده و از انقباظ بیسکویت تا حد زیادی جلوگیری می شود. اگر مخلوط کردن خصوصاً در محصولاتی که روغن کمی دارند به خوبی انجام نگیرد محصول ترک بر خواهد داشت.
نقش مواد اولیه در بیسکویت:
1- آرد اگر دارای الاسیته کافی باشد محصول ترک نمی خورد.
2- قند انورتی بواسطه خاصیت هیگروسکوپی خود از تبادل سریع رطوبت جلوگیری می کند.
3- روغن در حد 20-5 % باعث کاهش ترک خوردگی می شود.
میزان پهن شدن خمیر بیسکویت:
درصورتی که در حین پهن کردن خمیر به آن استرس وارد شود اثرات نامطلوبی را بجای می گذارد و به این دلیل بجای یک غلطک از چند غلطک استفاده می شود و همچنین pH خمیر در پهن شدن آن مؤثر است که هر چه pH بیشتر باشد خمیر بهتر پهن می شود. در رابطه با میزان مواد اولیه باید گفت که هر چه از شکر و روغن بیشتری استفاده شود خمیر بیشتر پهن می شود.
مجموعه فایل پاورپوینت داده کاوی
حجم:9044KB | بازدید :2610
علم داده کاوی عبارتست از استخراج اطلاعات ,دانش وکشف الگوهای پنهان از پایگاه داده های بسیار...
حجم:5698KB | بازدید :2773
در این بخش بر روی مدلهای لاجیت وپروبیت تاکید می شود .از آنجایی که این مدلها بسیار بهم مرتبط اند آنها را به عنوان مدلهی رگرسیون ترتیبی بیان می...
حجم:3094KB | بازدید :433
برنامه ریزی استراتژیک یک روش منطقی ودر عین حال ساده برای ایجاد یک ساختار تصمیمگیری مناسب درجهت دستیابی اهداف سازمانی است امروزه سازمانها ناگزیرند که به اندیشه های خود درباره تغییر ,تحول ,نوآفرینی ودگرگونی شکل دهند...
پاور پوینت سیاست وتوسعه کشاورزی
حجم:3053KB | بازدید :424
قسمتی از متن تاریخچه این گستره از علم را می توان تقریبا به دو دوره تقسیم نمود: 1- دوره رشد و نوسازی اقتصادی: این مقطع دهه های1940، 1950 و 1960 را شامل می شود. در این دوره، توسعه را عمدتا بر اساس رشد متوسط تولید سرانه تعریف می کردند. در این زمینه امور زیر مورد بررسی قرار...
حجم:1308KB | بازدید :2874
قسمتی از متن جستجو براي اطلاعات با ارزش در ميان حجم زيادي از داده ,استخراج اتوماتيک مدل از داده,فرآيند استخراج اطلاعات نهفته در حجم زيادي از داده داده کاوي يکي از مراحل KDD است KDD از تکنيکهايي نظير پيش پردازش ، تميز سازي، تبديل، داده کاوي و ... براي استخراج...
دانلود پاورپوینت الگوریتم ژنتیک
حجم:1005KB | بازدید :256
مفاهیم الگوریتم, زمینه بیولوژیکی ,زمینه تاریخی ,نمودار گردشی فرآیند, مکانیسم GA ,وهمچنین حل...
حجم:32KB | بازدید :2804
قسمتی ازمتن lData Mining عبارت است از اقتباس يا استخراج دانش از مجموعه ای از داده ها ، به بيان ديگر ، Data Mining فرايندی است که با استفاده از تکنيکهای هوشمند، دانش را از مجموعه ای از داده ها استخراج می کند. l lData Mining از ساخت مدل های تحليلی ، دسته بندی و پيش بينی اطلاعات و...